Digital Accountancy Forum Finalist 2017

Al sinds de start in 2013 maakt JOINSON&SPICE het verschil als een sector-only accountantskantoor: we focussen consequent op Technologie|Media|Telecom. Met deze focus, hard werken aan soepele dienstverlening en kwalitatief opvallende oplossingen zijn we steeds vaker hèt alternatief van de Big-4 kantoren. Zijn we heel content mee.

Finalist

Dat blijft niet onopgemerkt. Klanten vinden ons meer en meer, maar we vallen ook internationaal op. Finalist worden bij het Digital Accountancy Forum and Awards 2017? Hadden we nooit gedacht. En toch staan we tussen een mooie lijst van finalisten. Schouder aan schouder met bijvoorbeeld KPMG, met BKR International, Grant Thornton of ACCA . Geweldig toch?

Thought Leadership Initiative

Omdat JOINSON&SPICE door haar natuurlijke interesse in de sector uitstekend wordt herkend, zijn we finalist in de categorie Thought Leadership Initiative. We geven er blijk van dat we bijdragen aan

bijzondere aandachtsgebieden in de audit van kleine en middelgrote TMT-initiatieven zoals bij TravelBird. Dat hebben we bereikt door consequent te investeren in kennis van de business-modellen van deze klanten. Verder hebben we veel

geïnvesteerd in onze workforce die in staat is de typisch kenmerkende IT-aspecten van TMT bedrijven te controleren. Zo gaat onze aandacht voortdurend uit naar vernieuwende technologieën zoals bijvoorbeeld Blockchain, Process Mining en Business Analytics. Tenslotte hebben we flink kunnen investeren in een eigen controle-aanpak met lean processen, waarin we constant blijven verbeteren.

Netwerk

Een dergelijke positie kunnen we niet stand-alone bereiken. Daar hebben we een sterk en gelijkgestemd netwerk van professionals voor ons heen verzameld. Een van de oorzaken waardoor we reputatie hebben verworven als “The small Big-4 alternative “. En daar zijn we best een beetje trots op.

Jury

Maar nu is het dan toch echt aan de Jury… Die zal ons beoordelen op onze impact, onze bewijzen en de visie die we hebben op onze dienstverlening. Ik ben benieuwd of we met die giganten naast ons op het podium enige kans maken. Ondertussen zijn we heel blij onze accreditatie als Finalist. Op 4 oktober is het zover!