JOINSON&SPICE winnaar Cloud Accountant Award 2014

JOINSON&SPICE winnaar Cloud Accountant Award 2014

Vandaag zijn wij bij Exact Live 2014 in de Jaarbeurs Utrecht waar we de Cloud Accountant Award in ontvangst hebben mogen nemen na een unaniem besluit van de jury. Enorm blij en trots zijn we met deze eer! Lees nu het Juryrapport.

Louis: “Wij zijn het eerste accountantskantoor in Nederland dat zich specifiek richt op de TMT-sector mét een WTA-vergunning dat het belang van werken in de cloud als doelstelling heeft. Wij geloven in een gelijkwaardige samenwerking waar kennisdeling voorop staat. De cloud is daar bij uitstek geschikt voor. Dankzij de cloud houden klanten zelf de controle over het bedrijf. Hierdoor blijven wij scherp op de juiste punten en dat herkennen onze klanten. Deze award is een geweldig compliment en bevestigt dat onze aanpak daadwerkelijk werkt. Dat maakt ons gepast trots.”

Waarom wilden we deze prijs graag winnen?

“De rol van de accountant verandert. En hoe! Ondernemers zijn niet alleen meer op zoek naar de traditionele accountant, maar naar een businesscoach die ze beter helpt ondernemen, ook online!”

Cloud Accountant Award 2014

Cloud Accountant Award 2014

De Cloud Accountant Award beloont de accountants- en administratiekantoren die veranderingen omarmen en lef tonen door onderscheidend te zijn. Niet alleen voor hun klanten, maar voor de hele Nederlandse Accountancybranche.

Behoefte ondernemers

Joinson&Spice moest het in de eindronde opnemen tegen drie andere genomineerden, waaronder Duidelijk Accountants, Fact4U en MONI. Joinson&Spice kwam als duidelijke winnaar uit de bus. Doorslaggevende factoren concentreerden zich vooral rond de hoge mate van innovatie en het inspelen op de behoefte van ondernemers.

Veranderende rol accountant

Volgens Gerrit Veltkamp, Thought Leader Accountancy bij Exact en jurylid, laat het recordaantal inzendingen van dit jaar zien dat de rol van de accountant is veranderd: “Dit jaar konden ondernemers voor het eerst nominaties uitbrengen. Binnen twee maanden hadden ruim vierhonderd ondernemers hun eigen administratie- of accountantskantoor voorgedragen. Het geeft aan hoe de groeiende betrokkenheid van de moderne accountant gewaardeerd wordt door de klant. Het belang van online vernieuwing en meer aandacht voor de klant is dan ook sterk groeiende. Met de Cloud Accountant Award geven we werken in de cloud graag een boost. Vooral wanneer het bijdraagt aan efficiency en de behoeften van de ondernemer.”