Wat » University

Elke maand is er een nieuwe J&S University. Tijdens de University bespreken we nieuwe innovaties binnen de domeinen tech, business en accountancy. Zo blijven we als kantoor bij met de nieuwste technieken. Ook presenteren we bijv. de (technische) werking van onze nieuwe apps en algoritmen: vaak zijn ze bedacht door één van onze data analisten, en tijdens de University vertellen ze het hele team hoe ze dit hebben aangepakt.

Bij JOINSON&SPICE lopen we voorop in innovatie. Daarvoor is samenwerken en kennis delen ontzettend belangrijk. De University is hierin een essentieel middel. 

De University is in principe besloten… maar als jij overweegt bij ons te komen werken, dan nodigen we je graag uit om eens kennis te maken tijdens één van onze University’s!

Onderwerpen

Tijdens de University bespreken we bijvoorbeeld de volgende thema’s:

 • Power BI voor Finance 
  Door Louren
  Deze University heeft u gemist
 • Van Api tot Json – een inleiding in de wereld van data
  Door Louren en Gerke
  Deze University heeft u gemist
 • IT Integrated Audit
  Door Louren
  Deze University heeft u gemist
 • Immateriële Vaste Activa in de start-up scene
  Door Joost, datum nog niet bekend

Daarnaast hebben we zeer regelmatige interessante gastsprekers over de vloer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de CEO van één van onze tech-klanten of een specialist binnen ons vak!
Wil jij onze University graag meemaken, of wil je een Slide deck ontvangen, neem dan even contact op met [email protected]!

Trainingen en workshops

Wij bieden ook trainingen en workshops op locatie. Wilt u bijvoorbeeld uw Finance processen verslimmen, meer inzicht in uw compliance of slimmer werken met uw (financiële) data? Eén van onze (data) specialisten verzorgt een inspirerende training, waarbij zowel de techniek, inhoud als praktische aanpak aan bod komen. Interesse? Neem contact op en vraag naar Louren van Garderen.