Heb jij 5+ jaar ervaring als office manager bij een vergelijkbaar bedrijf en ben je op zoek naar uitdaging en voldoening? Denk hier dan eens goed over na:

Wij zoeken alleen bijzondere mensen. Dit keer voor ons office management.

Jij komt bij ons en…

Jij staat je ‘mannetje’ in een snelgroeiend bedrijf en zorgt ondanks alle hectiek dat alles op orde is. Je krijgt er energie van om meerdere dingen tegelijk te doen, zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit of deadlines. Je bent het boegbeeld van onze organisatie: je straalt rust, vertrouwen en kwaliteit uit. Dankzij jou ziet ons kantoor er altijd representatief uit, worden uren en facturen tijdig geschreven en verstuurd, worden afspraken nagekomen en deadlines gehaald en zien alle uitgaande rapporten en communicatie er strak en verzorgd uit. Tussen onze ervaren collega’s, vernieuwende klanten en inspirerende managing director houdt jij het je hoofd koel. Je draagt bij aan de snelle groei van het bedrijf en vanzelfsprekend groei jij met het bedrijf mee.

Verantwoordelijkheden

Agendabeheer Je beheert de agenda van onze managing director en borgt dat de afspraken en events tijdig en goed worden voorbereid en op tijd kunnen starten.

Documenten Jij zorgt dat alle stukken die wij naar onze klanten versturen van hoogstaande kwaliteit zijn. Je zorgt voor foutloze spelling en zinsopbouw en voor een perfecte opmaak. Daarnaast borg je dat de cijfers in jaarrekeningen worden nagerekend en de stukken tijdig worden ondertekend en verstuurd.

Administratie Je borgt dat uren en verzuim tijdig door collega’s worden geschreven en ziet toe op het tijdig versturen van facturen. Je durft collega’s hier op aan te spreken.

Communicatie Je reguleert de inkomende mails van de managing director.

HR Je maakt arbeidsovereenkomsten op, ondersteunt bij de werving van nieuwe collega’s, borgt de beoordelingscyclus en bijkomende afspraken en zorgt dat (nieuwe) collega’s zich thuis voelen bij Joinson & Spice.

Uitstraling Je zorgt voor een nette uitstraling van ons kantoor en bent zelf het representatieve visitekaartje voor onze bezoekers.

Marketing & Events De organisatie van onze events ligt bij jou belegd, evenals het coördineren van marketingactiviteiten.

Functie-eisen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • 5 jaar ervaring in officemanagement of projectmanagement
 • Interesse in digital en tech
 • Ervaring in managen events of projecten
 • Expert op gebied van Excel en Word en PowerPoint, jij bent de vraagbaak voor collega’s als het op deze programma’s aankomt
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal op zakelijk niveau, Duits is een pré
 • Minimaal 4 maar bij voorkeur 5 dagen per week inzetbaar

Competenties

 • Resultaat- en oplossingsgericht
 • Nieuwsgierig en Innovatief
 • Betrokken & Loyaal
 • Hoge kwaliteitsnorm
 • Wendbaar & Flexibel
 • Stressbestendig
 • Accuraat
 • Analytisch

Salarisindicatie

Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en ligt rond € 3.200,- bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband.

Wie zijn wij

Wij zijn het eerste accountantskantoor dat zich specialiseert in auditing en accounting van TMT bedrijven. Waarom? Omdat onze eigen interesse daar ligt en dat zorgt voor een natuurlijke nieuwsgierigheid naar de business van onze klanten. Essentieel, vinden wij, voor een goede accountant.

Met jarenlange kennis en ervaring en vanuit oprechte interesse voeren we graag goede gesprekken met onze klanten. Soms over de kinderen, maar vooral ook over de groei en het potentieel van het bedrijf. We geloven in een gelijkwaardige samenwerking waar kennisdeling voorop staat. Zo houden onze klanten zelf de controle over hun bedrijf en blijven wij scherp op de juiste punten.

Werken voor Joinson & Spice betekent werken met innovatieve en digital gedreven collega’s met focus op kwaliteit, waarbij geen dag hetzelfde is.

Meer info? Vraag maar raak.

Of stuur direct je CV naar  Louis van Garderen.

 • Plak hier de link naar je LinkedIn profiel, bijv. https://linkedin.com/in/jouwnaam.