Joinson&Spice is een jong accountantskantoor met een eigenzinnige naam en enkele bijzondere kenmerken. Door onze groei zijn wij op zoek naar een nieuwe accountancymedewerker, met vier tot zes jaar relevante werkervaring. Je hebt passie voor BI en data, voor data-analyse en alles wat daar bij hoort. Een afgeronde opleiding tot accountant vinden we prima, maar hoeft niet. Zolang je maar warm wordt van het moderne financiële domein en een ‘scherpe geest’ hebt.

Je gaat deel uitmaken van ons compacte team en vol meedraaien met de bediening van onze assurance cliënten en cliënten in het compliance domein (zoals rapporteren, samenstellen van jaarrekeningen, controlling, advisering).

Assurance klanten

Ons kantoor beschikt over een WTA vergunning. Dus ga jij deel uitmaken van onze wettelijke controleteams. En dat doen we op een heel verfrissende manier die écht bij ons past. Waar mogelijk werken we samen met onze klanten in de voorbereiding. We hebben een controle-aanpak waar data-analyse en process mining een vast onderdeel zijn. Dat maakt dat we door onze klanten extra worden gewaardeerd. En het draagt bij aan jouw en ons werkplezier.

Cloud Accountant Award

Cloud Accountant Award

Compliance klanten

Als winnaar van de cloud accountant award (al in 2014 zijn we uitgeroepen tot de “meest vooruitstrevende accountant”) hebben we een klantengroep die typisch bij ons past. Moderne werktechnieken gecombineerd met actuele werkthema’s (we werken LEAN en 100% in de Cloud) maken dat we net dat beetje anders zijn dan onze collega-kantoren: tastefully distinctive noemen we dat.

Technologie Media Telecom

Onze footprint: we richten ons helemaal op cliënten uit de sector Technologie Media Telecom. Daar weten we veel van en daar ligt ons hart. Dat maakt ook dat onze klanten innovatieve en meestal snelgroeiende bedrijven zijn met vernieuwende business modellen. Bedrijven bovendien die net als wij vaak een startup-karakter hebben.

Wie ben jij?

Jij bent allereerst vooral jezelf; wij houden van authentieke mensen.

Je past bij ons als je net als wij de sector TMT uitdagend vindt en dat als van nature combineert met een flink pak “pc denk- en werkniveau”. Je hebt een gezonde dosis interesse in kennis van de TMT sector.

Bovendien ben je een uitstekende professional. Je kunt jaarrekeningen samenstellen en hebt controle-skills. Je kunt zelfstandig klanten bedienen en begrijpt wat een middelgrote onderneming van zijn accountant kan verwachten. Proactiviteit en efficiency zijn sleutelbegrippen.

Zoals gezegd verlangen we niet per sé een accountantsopleiding, maar vinden het wel een plus. We verwachten wel dat je actief mee-investeert in je ontwikkeling.

Het aantal jaren ervaring telt bij ons minder dan je ontwikkelingsrichting.

Wat mag je van ons verwachten?

Kraanspoor

…kraanspoor: architectuur die uitdaagt…

Een stimulerende werkomgeving met een kantoorruimte op het inspirerende NDSM-terrein in Amsterdam-Noord: Kraanspoor. Het kantoor is jong en nog klein maar ontwikkelt zich snel. Dat bepaalt mede je werkomgeving: bij ons is nog lang niet alles in beton gegoten.

De tooling is bij ons volledig Cloud: we ontwikkelen onze eigen portals en hebben een optimaal kwaliteitssysteem. Ons kantoor is paperless.

Je kunt een veelzijdige en afwisselende werkomgeving verwachten, waarbij ontwikkelen heel centraal staat.

Van verder studeren worden jij én wij beter. Dat bespreken we graag met je.

Klikt ‘t?

Zie je een match? Leg alles even aan de kant en stuur ons nu je motivatie, kort en to the point. We nemen dan snel contact met je op.

Je naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Motivatie

CV