380

Louis van Garderen

Specialisme: Accountant voor het professionele middenbedrijf, focus op TMT bedrijven.
Achtergrond: Jarenlange ervaring als accountant bij kantoren van verschillende omvang. Met internationale ervaring. Bekijk CV

Een goede accountant:

Kan scherp luisteren en onbevangen adviseren. Hij moet breed en scherp om zich heen kunnen kijken, zodat hij kan relativeren en beoordelen.

Wat ik nog wil delen:

Fotografie is mijn grootste hobby. Misschien omdat ik ook daarbij scherp om me heen kan kijken, maar dan naar alles wat niet met cijfers te maken heeft.

E-mail: louis@joinsonandspice.nl
Telefoon: 06 12 98 77 32 / 020 333 01 90

380

Joost Stramrood

Specialisme: Financiële rapportage, externe verslaggeving, cijfermatig inzicht
Achtergrond:  Jarenlange ervaring bij middelgroot kantoor met (inter)nationale MKB-klanten. Daarna twee jaar bij corporate control van Capgemini Nederland (financial reporting, tax accounting en treasury). Nu met veel zin weer terug naar de accountancy. Bekijk CV

Een goede accountant is:

Een spin in het web. Door zijn brede opleiding kan de accountant op veel gebieden meedenken en adviseren en, misschien nog belangrijker, weet hij ook te herkennen waar hulp van een specialist nodig is.

Wat ik nog wil delen:

In mijn vrije tijd sport ik graag, vooral hockey. En ik besteed natuurlijk veel tijd aan mijn jonge gezin; mijn zoontje en dochtertje geven me een frisse blik op de wereld.

E-mail: joost@joinsonandspice.nl
Telefoon: 06 41 21 49 37 / 020 333 01 99