Dit is accountancy met Spice

Als je al even meekijkt in de accountancy dan is “innovatie” niets nieuws voor je. Overal wordt er geïnnoveerd. Maar voor ons is dat niet genoeg. De meesten van ons kwamen van één van de grotere kantoren maar zaten vast in traditie, partnerships en innovatie-blockers. Dat was het moment dat ze kozen voor spiceBen jij ook op zoek naar die spice in je werk?

Onze ontwikkeling is stormachtig te noemen. In korte tijd ontwikkelden we een audit datawarehouse, een eigen controlemethodologie en hebben we een intelligent controledossier ontwikkeld (op basis van data analytics, geautomatiseerde analyse’s etc). En dat smaakt naar meer.

Die ontwikkeling wordt mogelijk gemaakt doordat we ons als specialistisch kantoor uitsluitend richten op TMT (met gave start- en scaleups als klanten), en door te werken met de beste mensen van binnen en buiten de accountancy. We willen het kantoor van de toekomst zijn en bovendien een Social Enterprise.

Voor elke sollicitant bij ons geldt dat de afweging net dat beetje anders is. In zo’n experimentele omgeving moet je passen. Maar anders is het zeker. Wij weten niet wat jij op de lange termijn zoekt, en of onze signatuur bij je past. Mocht je na deze toelichting, of later, eens een koffie, theetje of een biertje willen drinken?

Be our guest!

Vacatures

Momenteel hebben we de volgende vacatures. We werken samen met Spielwork om een eerlijk beeld te geven van JOINSON&SPICE als werkgever. Bekijk de visuele vacatures voor meer informatie en solliciteer direct met je LinkedIn!

IT Auditor

Als IT Auditor bij JOINSON&SPICE ondersteun je collega accountants bij het controleren van de jaarrekeningen, door de IT-omgeving van bedrijven te analyseren.

Vacature

Manager Audit

Als Manager Audit begeleid je jouw team en collega’s bij hun persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt volledige ruimte om jouw leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen, ervaring op te doen en door te groeien naar een meer senior level.

Vacature

Audit Professional

Als Audit Professional werk je in teams aan controle-opdrachten voor onze technologie- en mediaklanten. Je vindt net als wij IT audit een need to have in alle uithoeken van de controle en verwerkt dat by design in jouw manier van werken.

Vacature

Staat jouw droombaan er niet tussen? Geen probleem: neem even contact met ons op: we zijn een jong kantoor met alle ruimte voor creatieve denkers!

Over JOINSON&SPICE

Zo bedienen wij onze klanten.
Met jarenlange kennis en ervaring en vanuit echte interesse voeren we graag goede gesprekken met onze klanten. Vaak begint dat bij een professionele audit. Maar daar eindigt het niet: we adviseren, begeleiden en zijn een vast aanspreekpunt voor onze klant.

Gedurende het jaar komen we regelmatig langs. Vaak voeren we uitdagende extra opdrachten uit: bijvoorbeeld een advies over interne beheersing, of BI-consultancy – natuurlijk zonder onze onafhankelijkheid uit het oog te verliezen. Door die diversiteit kun jij je ook beter ontwikkelen in één van onze nieuwe diensten (zoals BI consultancy, data analytics, AO/IB advisering).

Zo leveren we niet alleen een professionele audit, maar voegen we ook echt waarde toe!

Daarom wil jij bij ons werken.

Vacatures zijn er genoeg. Arbeidsvoorwaarden zijn overal goed. Maar als je op zoek bent naar meer inhoud in je werk, dan moet je bij ons zijn:

  • JOINSON&SPICE is anders. Jong, enthousiast, integer. Een beetje nerdy. En met een natuurlijke passie voor tech.
  • We zijn een klein kantoor: geen Big 4 mentaliteit, geen overwerkcultuur. Wel: verantwoordelijkheid en ruimte om je te ontwikkelen.
  • Als je al controleleider bent, dan leid je bij ons ook vanaf dag 1 je eigen controles. Al zul je hopelijk merken dat dat er bij ons nét een beetje anders aan toe gaat!
  • We investeren in ons team. Je ontwikkelt je dus snel. Wij betalen bijvoorbeeld je studie voor RA, RE of AA. En je krijgt tijd en middelen om je (programmeer)skills aan te leren of te verfijnen. Je werkt in een team van experts die zichzelf ook snel ontwikkelen.
  • Omdat we gave, snelgroeiende bedrijven als klant hebben, doe jij veel ervaring op binnen een snelgroeiende sector.
  • Accountancy is in ontwikkeling. Je hoort het bij alle kantoren, in campagnes van de NBA, en je leest het op LinkedIn… maar het gebeurt hier! Samen met onze specialisten kun jij aan de slag met onze experimenten met robotic accounting, automated auditing, continuous monitoring en data-analyse. En: wat je vandaag ontwikkelt, passen we morgen al toe in de audit. Zo snel kan het gaan!

JOINSON&SPICE is anders. Jong, enthousiast. Een beetje nerdy…

What’s next?

Interesse? Solliciteer direct op één van onze vacatures op Spielwork.com of stuur ons een chatbericht, mailtje, bel ons (020 333 01 99) of stuur een LinkedIn message naar Louis (founder en partner).

Onze vacatures

Vrijblijvend kennismaken

Liever eerst eens vrijblijvend kennismaken, voor je over solliciteren nadenkt? Vinden we heel logisch. Vul je gegevens in, en we plannen wat in!