JOINSON&SPICE is een accountancy-bedrijf met de focus op Technologie, Media en Telecom. JOINSON&SPICE werkt vooral met jonge start- en scaleups.

JOINSON&SPICE is anders. Jong, enthousiast. Een beetje nerdy

Vacatures

Momenteel hebben we de volgende vacatures. We werken samen met Spielwork om een eerlijk beeld te geven van JOINSON&SPICE als werkgever. Bekijk de visuele vacatures voor meer informatie en solliciteer direct met je LinkedIn!

IT Auditor

Als IT Auditor bij JOINSON&SPICE ondersteun je collega accountants bij het controleren van de jaarrekeningen, door de IT-omgeving van bedrijven te analyseren.

Vacature

Samensteller

Als medewerker van onze Samenstelpraktijk stel je jaarrekeningen samen, verzorg je fiscale aangiften en richt je administraties slim in met behulp van moderne technieken zoals robotics en BI.

Vacature

Manager Accountancy

Als Manager Accountancy bij JOINSON&SPICE ben je verantwoordelijk voor het management van controleopdrachten voor klanten uit de tech-sector.

Vacature

Staat jouw droombaan er niet tussen? Neem contact op: we zijn een jong kantoor met alle ruimte voor creatieve denkers!

Over JOINSON&SPICE

 

Zo bedienen wij onze klanten.

Met jarenlange kennis en ervaring en vanuit oprechte interesse voeren we graag goede gesprekken met onze klanten. Soms over de kinderen, maar vooral ook over de groei en het potentieel van het bedrijf. We geloven in een gelijkwaardige samenwerking waar kennisdeling voorop staat. Zo hou je als klant zelf de controle over je bedrijf en blijven wij scherp op de juiste punten.

Daarom wil jij bij ons werken.

Vacatures zijn er genoeg. Arbeidsvoorwaarden zijn overal goed. Maar als je op zoek bent naar meer inhoud in je werk, dan moet je bij ons zijn:

    • JOINSON&SPICE is anders. Jong, enthousiast. Een beetje nerdy. En met een natuurlijke passie voor tech.

 

    • We zijn een klein kantoor: geen Big 4 mentaliteit, geen overwerkcultuur. Je krijgt verantwoordelijkheid vanaf dag 1 en gaat direct mee naar de klant. Binnen een jaar kun je je eigen opdrachten managen!

 

    • We investeren in ons team. Je ontwikkelt je dus snel. Wij betalen bijvoorbeeld je studie voor RA, RE of AA. En je krijgt tijd en middelen om je programmeerskills aan te leren of te verfijnen. Je werkt in een team van experts

 

    • Omdat we gave, snelgroeiende bedrijven als klant hebben, doe jij veel ervaring op binnen een snelgroeiende sector.

 

  • Accountancy is in ontwikkeling. Je hoort het bij alle kantoren, maar het gebeurt hier! Samen met onze specialisten kun jij aan de slag met onze experimenten met blockchain, robotic accounting, continuous auditing en data-analyse.

What’s next?

Interesse? Solliciteer direct op één van onze vacatures op Spielwork.com of stuur ons een chatbericht, mailtje, bel ons (020 333 01 99) of stuur een LinkedIn message naar Louis (partner).

Onze vacatures