Werken bij JOINSON&SPICE - De eerste weken

Als je bij JOINSON&SPICE komt werken, krijg je van ons de ruimte en de tijd om te settelen. We nemen je mee in ons bedrijf, laten je zien waar je het zwarte goud vindt en stellen je voor aan je teamgenoten. Welkom bij JOINSON&SPICE!

We hebben een klik

Tijdens je sollicitatie heb je al een aantal van onze teamgenoten ontmoet. We hebben met je gepraat over jou, over ons, over JOINSON&SPICE. Misschien heb je al even meegekeken naar hoe we werken, onze systemen en onze innovatie. Je hebt al een klein beetje geproefd van JOINSON&SPICE. Wat blijkt? We hebben een goede klik! Tijd om het officieel te maken.

Nog voor je officiële eerste dag

Er is officieel getekend - je wordt onderdeel van JOINSON&SPICE. Gefeliciteerd! Voordat je begint bereiden wij je komst voor. Vaak merk je vooraf al aan ons dat we het leuk vinden dat je komt. We verwelkomen je in onze groepsapp en zorgen dat alles klaar staat voor je eerste dag. We zorgen voor een uitgebreide planning voor de komende weken. Zodat je weet wat je gaat doen en met wie je waaraan werkt. Dit is wel afhankelijk van de functie en de persoon. Er komt steeds meer structuur in ons proces, maar we blijven zorgen voor persoonlijke aandacht.

Over onboarding en je eerste week

In de eerste week krijg je van ons alles wat je nodig hebt om te starten. We nemen je mee in onze onboarding en vertellen je wat je moet weten. In het algemene deel vertelt Nienke - onze HR heldin - je meer over ons kantoor, waar we mee werken en hoe dat eruit ziet. Dingen als hoe we communiceren en hoe vaak, wat we wekelijks en maandelijks doen krijg je van haar allemaal te horen. Afhankelijk van je functie nemen collega’s je mee in de inhoudelijke dingen. Dit wordt ook opgenomen in de planning die we voor je maken.

Je wordt wegwijs gemaakt in de wereld van JOINSON&SPICE

In de eerste weken wordt je gekoppeld aan iemand van ons. Dat is niet per se iemand die jouw leidinggevende is. Meer een gelijkgestemde, iemand die je wegwijs kan maken in ons bedrijf. Iemand waar je de komende weken terecht kunt met al je vragen. En die even incheckt bij je, kijkt hoe het met je gaat. We zorgen dat er een lijntje nét wat korter is dan met de rest in het bedrijf. Zeker digitaal is dat belangrijk. Ben je al lekker assertief van jezelf? Dan is het misschien niet per se nodig. Het voordeel van een kleiner bedrijf is dat veel nog tailor made kan zijn. We kijken dus naar wat jij fijn vindt en wat je nodig hebt. Daar passen we jouw eerste weken op aan.

Aan de slag

En vervolgens? Ja, dan ga je gewoon aan de slag. We merken dat veel nieuwe teamgenoten meteen ideeën hebben. Die zijn natuurlijk hartstikke welkom. Schroom je niet om die meteen met ons te delen. We willen graag onze kennis en kwaliteit blijven verbeteren en we staan open voor feedback. Ook als je net bij ons binnen bent!

Neem dan contact op met Louis, de oprichter van JOINSON&SPICE, via email of LinkedIn.

Meer weten over JOINSON&SPICE? Bekijk dan ook onze andere artikelen.

Vorige
Vorige

De echte reden waarom we ons medewerkershandboek met je delen

Volgende
Volgende

Steeds meer accountants kiezen bewuster voor een specialistisch kantoor