De echte reden waarom we ons medewerkershandboek met je delen

Cultuur is een boeiend fenomeen. Zoals de Dikke van Dale cultuur omschrijft: ‘het geheel van normen, waarden, tradities, regels, kunstuitingen enz. van een land, volk of groep’. Wij, bij JOINSON&SPICE, zijn een groep die onze normen en waarden ontzettend belangrijk vindt. Tradities hebben we in de vorm van een jaarlijks bedrijfsuitje en af en toe een champagnemoment. Regels zijn er uiteraard ook; wat we weten van onze klanten houden we voor onszelf. En onze kunstuiting? Hallo, heb je ons logo weleens gezien?!

Waarom wij onze bedrijfscultuur belangrijk vinden

Werktevredenheid is een belangrijke indicatie als het gaat om bedrijfscultuur. Werk je bij een bedrijf waar de normen en waarden matchen met die van jou? Dikke kans dat je met plezier naar kantoor gaat! Een juiste match stimuleert de productiviteit, een betere prestatie en persoonlijke ontwikkeling. 

Bij JOINSON&SPICE denken wij dit te snappen. Niets liever willen we dan dat onze teamgenoten blij zijn bij ons, dat ze geen overuren maken en dat zij altijd kunnen ontwikkelen. Wij geloven dat je werkgeluk niet krijgt door een luxe auto van de zaak of bizar hoog salaris. Zoals onze oprichter Louis van Garderen in het medewerkershandboek zegt: “Ik ben ervan overtuigd geraakt dat geluk meer is dan (het streven naar) status, macht of inkomen.”

Welkom in de wereld van JOINSON&SPICE

Vaak blijven we graag een beetje bescheiden, maar niet als het gaat om wat voor soort accountantskantoor wij zijn. We zijn namelijk geen saai kantoor. En we voegen graag een beetje ‘spice’ toe aan alles wat we doen. Wij zijn de accountant voor de tech sector in Nederland. Hier vind je de bedrijven van de toekomst. Het gaat er allemaal net even anders dan bij de meeste collega-kantoren. Als één van de weinigen uit onze branche snappen we die tech sector heel goed.

De echte reden van ons openbare medewerkershandboek

In onze kernwaarden hebben wij opgenomen dat wij dat we toonaangevend zijn en dat we oprecht zijn. En dat menen wij. We innoveren continu. Iedere dag, in alles wat we doen. Inspireren. We geloven dat het anders kan. Dat roepen we niet alleen, dat laten we ook zien. En daarom kan iedereen die het wil de eerste paar hoofdstukken van ons medewerkershandboek opvragen. Zomaar. Vrijblijvend. Omdat we allemaal zoeken naar werkgeluk en balans. Omdat we dat jullie ook gunnen.

Benieuwd? Download de eerste hoofdstukken van ons handboek

Of neem even contact op met Louis via email of LinkedIn. Of bel ons op 020 333 0199.

Meer weten over JOINSON&SPICE? Bekijk dan ook onze andere artikelen.

Vorige
Vorige

Hoe we dorpen moeten bouwen voor het welzijn van onze werknemers

Volgende
Volgende

Werken bij JOINSON&SPICE - De eerste weken