Van harte gefeliciteerd! Een enorme prestatie om uitgekozen te worden als één van de snelst groeiend bedrijven; een resultaat om terecht trots op te zijn.

Joinson&Spice volgt u als Gazelle met veel interesse. Van nature zijn wij geïnteresseerd in jonge snelgroeiende bedrijven, bestuurd door bevlogen ondernemers die het verschil willen maken. Over het verschil maken gesproken: dan moet je net ons hebben. Recent nog werden we door Exact genomineerd tot het ‘meest vooruitstrevend accountantskantoor’ van Nederland om onze onderscheidende aanpak in de Cloud.

“De rol van de accountant verandert. En hoe! Ondernemers zijn niet alleen meer op zoek naar de traditionele accountant, maar naar een businesscoach die ze beter helpt ondernemen, ook online!” – Louis van Garderen

Ik ben Louis, initiatiefnemer van Joinson&Spice. Ik zou graag eens kennis met je maken om te zien of we elkaar kunnen versterken en tot mooie ideeën kunnen komen. Dat is overigens typisch wat wij doen: samen aan tafel, niet als ‘de accountant’ maar als jouw business coach. Wij, mijn team en ik, zouden het leuk vinden om je te versterken en wie weet kunnen wij met onze expertise meewerken aan het winnen van de volgende FD Gazellen award!

Met ons excelleren: ben je er klaar voor?

Naam:

Bedrijf:

E-mail:

Telefoon:

Opmerkingen: