Door de fusie van JOINSON&SPICE met Van Asselt Audit & Assurance ontstaat er een prachtige combinatie van kantoren dat zich richt op Technologie Media en Telecom vanuit een gezamenlijke en sterkere basis die noodzakelijk is om de klanten te kunnen blijven geven waarvoor de kantoren in de markt zijn: sectorspecialisten pur sang. De nieuwe organisatie zal in de nabije toekomst werken vanuit Amsterdam, Driebergen en Scherpenzeel.

Sectorspecialisatie blijft ons uitgangspunt

Klanten in het segment Technologie | Media | Telecom vonden JOINSON&SPICE de afgelopen twee jaar in toenemende mate als sectorspecialist. En dat terwijl we slechts kort in de markt zijn! Voor ons het bewijs dat de sectorspecialisatie een succes is. Geen sjablonen in de klantbediening die klanten tekort doen. Nee, echt maatwerk met verstand van zaken en gericht op de klant, dat waren onze wapenfeiten. En dat blijven we doen!

Backoffice versterkt

Omdat we hebben gezien dat we met een sterkere backoffice nog veel beter onze klanten kunnen geven wat ze nodig hebben, vonden we in Van Asselt Audit & Assurance een prachte partner uit het middensegment: een langjarige traditie in combinatie met een hoge kwaliteit voegen zich samen in onze backoffice. De kwaliteitskosten kunnen we zo met onze vergunning beter het hoofd bieden en zo kunnen we als boutique kantoor toch met rechtvaardige tarieven werken.

Frontoffice: business coaching staat centraal

De omvang van het gezamenlijke kantoor laat ook ruimte om nog beter dan voorheen onze taken te automatiseren en aan te bieden als cloudoffice: We zijn niet voor niets uitgeroepen tot de meest vooruitstrevende accountant accountant van 2014/2015. De rol van de accountant verandert in een snel tempo en klanten vragen specialisten die durf en lef tonen bij de klantbediening. Vanuit de eigen rol die de accountant heeft kan de klant geholpen worden in zijn ontwikkeling. Alleen een krachtig frontoffice met klantgerichte systemen en communicatiemiddelen waar business coaching centraal staat kan het werkgebied van JOINSON&SPICE versterken en verbreden in haar zoektocht naar effectieve business coaching.

Verbreding

Door de fusie met Van Asselt staan ook de experts van Corporate Finance, HR Dienstverlening en andere deskundigheidsgebieden dichter bij ons en kunnen dus effectief worden ontsloten. Een kop koffie is snel gedronken!

Kennissystemen

Sectorspecialist ben je tot slot alleen als je ook beschikt over uitgelezen kennis van je klant en zijn markt. Daarom zullen we ook in de toekomst verder investeren in ons netwerk van gelijkgestemde specialisten en in een kennissysteem. Zoals je dat van echte sectorspecialisten mag verwachten. Wordt vervolgd!

Meer weten?

Wil je meer weten van deze blog? Neem contact op met Louis van Garderen RA ([email protected]).