We werken graag met je samen. Of dat nu gaat om de jaarrekeningcontrole, samenstellen, datawarehousing of bij overige (advies)diensten: efficiënt samenwerken betekent vaak dat wij met jullie data aan de slag gaan. Daarvoor hebben we de JOINSONS&SPICE Cloud Connector ontwikkeld.

Met onze Cloud Connector geef je ons via OAuth 2.0 toegang tot jullie systemen. Op dit moment betreft dat vooral (cloud) boekhoudpakketten zoals Exact Online en Twinfield. Je verbindt deze met enkele klikken met ons, en je kunt onze verbinding ook altijd weer ‘ontkoppelen’. Zo blijf je zelf in control. Wij hoeven zo geen gebruikersnaam en wachtwoord op te halen, en kunnen daardoor ook niet in het pakket zelf inloggen. Wel zo logisch, want het is ten slotte jullie data.

De mogelijkheden voor ons zijn eindeloos. Afhankelijk van de dienstverlening zetten we de Connector anders in:

Financial Audit

In de jaarrekeningcontrole gebruiken we de Connector onder andere om ons audit dossier aan de administratie te koppelen. Wij gebruiken jullie cijfers natuurlijk voor onze analyses, inschattingen en beoordelingen. Door de koppeling hoeven wij geen informatie handmatig over te nemen. Daarnaast gebruiken we het om slimme data-analyses en weergaven te maken. Met enkele klikken kunnen we daardoor een dataset inlezen en aansluiten met onze eigen datasets en waarnemingen. Soms maken we aanvullend afspraken om jullie data ook te gebruiken om onze analyses nog slimmer te maken. Bijvoorbeeld met data mining en AI. Daar hebben we veel data voor nodig.

Datawarehousing en dashboarding

We kunnen met ons datawarehouse of met onze Power BI oplossingen allerlei inzichten uit jouw financiële administratie weergeven. Dat varieert van simpele winst- en verliesrekenigen en analyses van kostenplaatsen en -dragers, tot meer geavanceerde branchevergelijkingen (al onze klanten zijn online actief, daardoor kunnen we veel data vergelijken) en persoonlijke rapportages. Onze Connector is benodigd om een stabiele en veilige connectie te leggen tussen de brondata in de administratie en de uiteindelijke rapportage.

Jaarekening samenstellen

Maken wij jullie jaarrekening en/of verzorgen wij (fiscale) aangiften? Dan gebruiken we de Connector om de jaarrekening te ‘vullen’ en om ‘m snel door te rekenen. Hoe minder tijd we kwijt zijn met de ‘simpele’ dingen, hoe meer tijd we hebben om echt waarde toe te voegen. Afhankelijk van de afspraken gebruiken we de connector ook om bijvoorbeeld slimme signalering op te zetten.

Zo werkt het.

Als we de Connector inzetten, dan krijg je van ons een uitnodiging per e-mail. Je logt in en krijgt vervolgens een overzicht waar je al je systemen kunt koppelen. Na het koppelen word je nog even gevraagd om aan te geven om bijv. welke administratie het gaat. Wij krijgen daar een seintje van, en pakken het verder op!

Wil jij ook gebruik maken van onze Cloud Connector? Neem contact op met je contactpersoon! Klant worden? Bel ons op 020 333 0199 of stuur een mailtje! Wij vertellen je dan alles over de mogelijkheden.