Persbericht Nieuw accountantskantoor: JOINSON&SPICE specialiseert zich in TMT bedrijven

Posted by on Oct 11, 2013 in kantoor | 2 Comments

Amsterdam 11 oktober 2013. JOINSON&SPICE is het nieuwe accountantskantoor en specialiseert zich in auditing en accounting van TMT bedrijven. JOINSON&SPICE is het eerste accountantskantoor in Nederland dat zich specifiek richt op de Telecom, Media en Technologie branche en heeft de ambitie de servicenorm binnen accountancy te transformeren door middel van kennisdeling.

Aan het hoofd van dit nieuwe accountantskantoor staat Louis van Garderen, Registeraccountant (RA) en zelf sinds 1999 gespecialiseerd in TMT bedrijven. De website www.joinsonandspice.nl is vorige week live gegaan en binnenkort openen de deuren aan het Kraanspoor in Amsterdam Noord. JOINSON&SPICE start met drie man, waarvan één technische ontwikkelaar die verantwoordelijk is voor het onafhankelijke en online platform voor kennisdeling en verbinding. Hiermee wil JOINSON&SPICE de service naar klanten efficiënt, zichtbaar en waardevol maken.

 

Louis van Garderen over JOINSON&SPICE:

“JOINSON&SPICE is allereerst ontstaan door mijn persoonlijke interesse in TMT bedrijven. Daarnaast merk ik al langer dat de markt behoefte heeft aan gespecialiseerde accountants die mee kunnen denken en daarmee echt waarde toevoegen. Dat wil ik met JOINSON&SPICE bereiken. En straks voegen we daar een collaboratieplatform aan toe dat er, naast het persoonlijke contact, altijd is en waar zowel kennis als contacten worden gedeeld. Dat klinkt als de ideale wereld. Het is in ieder geval het totaalplaatje van dienst, service en expertise waar TMT bedrijven behoefte aan hebben. Wij bieden dat.”

2 Comments

 1. Timo van Eeden
  April 18, 2014

  Heren,

  via persbericht even op jullie site gekeken, het concept ziet er gedurfd en vernieuwend uit, gefeliciteerd met vergunning en veel succes met de verdere uitbouw!

  hartelijke groet

  Timo van Eeden

  Reply
 2. JOINSON&SPICE JOINSON&SPICE: gespecialiseerd in TMT - JOINSON&SPICE - Auditing and Accounting in TMT
  January 13, 2017

  […] moet hebben’, aldus Accountancy Vanmorgen. JOINSON&SPICE specialiseert zich al sinds 2013 op de TMT-sector, vanuit deze gedachte. Door branchekennis genereren onze professionals echt waarde voor onze […]

  Reply

Leave a Reply