Innovatie is de core van onze organisatie. Afgelopen jaar investeerden we volop in nieuwe technologieën: van overhyped blockchain en AI tot het minder sexy continuous auditing: wij bouwen aan de toekomst. We zijn enorm trots dat onze toewijding bekroond werd met deze Innovatieprijs!

Innovatieve professionals gezocht!

We investeren volop in innovatie. Dat doen we met een ervaren en innovatief team. Ben jij een future-ready auditor of financial, en vind jij het ook tijd om de accountancy voorgoed te veranderen? Kom dan werken bij JOINSON&SPICE: we zijn hard op zoek naar innovatieve professionals! Meer informatie vind je op onze hiring pagina.

Innovatie bij JOINSON&SPICE: het Innovatiemodel

De Innovatie Award is binnen. Cool! Maar wat doen wij zo goed wat andere kantoren kennelijk niet doen? We zijn gelukkig niet meer het enige kantoor dat met programmeurs en data science werkt. En ook de cloud is tegenwoordig standaard, logisch. Terwijl andere kantoren daar druk mee waren, dachten wij vooruit. Want innoveren, dat is méér dan dat. Succesvolle innovatie vraagt om een overkoepelende aanpak: van visie, via ontwikkelkracht, naar concrete diensten en producten, met klantwaarde én een passend commercieel model. Daarom ontwikkelden we het JOINSON&SPICE Innovatiemodel. We gebruiken dit model om onze innovatiekracht optimaal te focussen en zo tastbare resultaten te behalen. We zijn bezig met tientallen projecten. Vaak begint het met een ‘hack’, bijvoorbeeld AI in audit. Cool, maar nog zonder praktische toepassing. Andere projecten bevinden zich ‘verder’ in het model: projecten zoals Continuous Auditing, Robotic Accounting en BI op basis van realtime webservices worden bij ons dagelijks gebruikt. Per fase hebben we een succesformule ontwikkeld. Al is dat geen garantie voor succes: innovatie blijft experimenteren en zoeken. Ons Innovatiemodel helpt lean te ontwikkelen, met klantwaarde, kwaliteit en arbeidssatisfactie als primaire doelen. Dat het werkt, dat blijkt wel uit onze Exact Innovatie Award: dankzij de stemmen van onze enthousiaste klanten én het positieve oordeel van de vakjury sleepten wij deze prachtige prijs binnen.

Tot slot.

We danken Exact voor de award: we zijn ernorm trots dat onze inspanningen beloond zijn met de award die we het meest begeerden: de Innovatieaward! We feliciteren ook de andere winnaars, SFAA en GetMonkeys. Tot slot nodigen we je uit: werk je in de accountancy, ga dan ook aan de slag: innoveer, experimenteer. Samen bereiken we meer. En werk je bij een Tech-bedrijf of start je er één? Neem dan contact op: wij zijn (bijna) net zo innovatief als jij!